/ Vardag /

Ny vecka, ny adress

 
Nu är det sådär glest mellan inläggen igen. Sorry!
Ny arbetsvecka ligger framför mig och det finns som vanligt mycket att ta tag i (men det är rackarns roligt!). Har numera en ny adress hit, www.thisislove.se, så lägg gärna den bland era bokmärken eller dylikt. Slår du in gamla adressen slussas du till den nya, men vet inte om det alltid kommer att funka så? Oklart. 

Har bytt adress och köpt en domän då det gamla krockade med mammas grymma företag Makrills Vintage & Design. Det nya namnet är en grym låt med PJ Harvey, men kändes också som en bra sammanfattande titel på allt som jag lägger upp här. 
/ Gamla ting /

Några fynd den senaste tiden

 
Vi börjar med ett fynd som min mamma gjorde åt mig, finaste lampfoten i gediget trä som jag inte minns namnet på just nu. Med nydragen el och ny skärm gör den sig riktigt bra i vårt gästrum.

Ett helt nytt retrotäcke med lappen kvar för en hundring (!).

För några veckor sedan gjorde jag ett Blocket-fynd. Lite dyrare inköp, men värd varenda krona. En vikvägg klädd i tyget ”Juni” som såldes på IKEA 1977. Kommer få en fin placering i vårt nästa hem, för i lägenheten får den inte plats just nu...

... och detsamma gäller det här supersnygga badrumsskåpet från förmodat 1970-tal med runda speglar både på in– och utsidan. 

Ett av mina senare fynd är den här underbara Habo-filten för 35 kronor.

Fyra nya teakstolar till köket för 40 kronor styck med fin böj på ryggen. Ursäkta oskärpan...
 
Och så har jag äntligen fått upp den gamla reklamaffischen!
/ Foto - Djur & Natur /

En vinterdag i januari