/ Foto - Miljö /

Att spatsera i Milano - del två

Andra dagen i Milano promenerade vi, fikade, drack svalkande Mojito och Spritz och åt gelato. Vi tog Metron bort till den stora och gotiska katedralen Duomo som tydligen är den femte största kyrkan i världen. För bild på den, besök min Instagram, för jag skippade systemkameran den förmiddagen. I stället har ni här en bild på några överfulla balkonger. Så såg det ofta ut när man tittade upp på byggnaderna. 

Vi kikade lite på en lördagsmarknad, men vårt sikte var egentligen inställt på söndagens stora marknad med antikviteter längst med kanalens båda sidor. Bilder därifrån finner ni också på min Instagram.
 
Framåt kvällen hade vi bokat bord på Osteria Del Binari, en helmysig restaurang där vi satt under en himmel av grönt och vindruveklasar. Maten var fantastiskt god!

Det var de bilder som jag hade att bjuda på från min och mammis fantastiska resa. En 25-årspresent från hela min fina familj, jag är så tacksam! Återkommer med ett inlägg om vad jag införskaffade i klädväg i Milano, det får ni inte missa!