/ Foto - Djur & Natur /

En tur till havet

 
Besökte min fantastiska vän Emma förra helgen som numer bor i Varberg. Jag hade aldrig varit där och Emma hann visa några riktiga guldkorn. Första dagen for vi ner till havet för att ”rasta” våra kameror som legat undangömda för länge. Pinsamt att jag inte fick henne att fastna på bild, men hon syns desto mer i mitt nästa inlägg. Då ska jag nämligen visa er bilder från den övergivna nöjesparken Fun City, det får ni INTE missa! 
 
Och tack för att ni fortfarande kollar in här ibland, trots att det är glest mellan inläggen ♥ Det gör mig väldigt glad!
/ Foto - Livekonsert /

Burnt out punks i Huskvarna Folkets Park

 
I helgen åkte jag och Calle till Huskvarna Folkets Park för att få uppleva en riktigt skitig punkcirkus. Det var Burnt Out Punks som kommit till stan med eld, litervis med bensin, nitar, horn, goggles och smällare.
/ Foto - Djur & Natur /

Du älskade höst

 
Jag älskar verkligen allt som har med hösten att göra, med undantag för att det är mörkt då jag stiger upp, samt att det blir mörkt tidigare framåt kvällen. Jag älskar färgerna som inramar allt som ögat vilar på, levande ljus, tjocka kappor och lukten av fuktiga löv mot marken.
 
Häromdagen besökte jag den här platsen i samband med ett reportage. Ska vara den tystaste punkten i det länet, och det märktes ganska så väl. Hade gärna stått och blickat ut några minuter till, men tiden räcker inte alltid till för det där lilla extra.