/ Foto - Miljö /

Den första dagen i Berlin

I helgen for jag till Berlin med min lillebror och pappi. Vi skulle se det knäppa men grymma bandet Primus, men förutom detta blev det även besök på två marknader.
 
Vi anlände tidigt på lördagen, så vi kunde inte checka in på hotellet direkt. I stället vandrade vi bort till en lördagsmarknad med mycket kläder, böcker och accessoarer.

Pappi kollade på klockor i vanlig ordning.

Underbara stickade tofflor för kalla vinterdagar.

Som sagt, mycket kläder, men det mesta var från 1980- och 1990-talen och i sliskigt polyester.

Här kan man se i det gröna att det faller några regndroppar, men fadern min var glad ändå.

Det jag fyndade på marknaden var den här vinylväskan i läder och blått tyg för fem euro. Men Calle har fattat tycke för den här hemma, så jag får se hur länge jag får behålla den.
 
Den här mannen sålde mängder av häftiga träskulpturer som hans mamma ägt. Här demonstrerade han hur en av dem bars på huvudet förr.

Currywurst alltså ♥ Just den här var dock lite väl ”basic”. Men snackar vi ”the real deal” så uppmanar jag er verkligen att äta detta. Bäst är de från en typisk korvgubbe med låda på magen!

Jag och min käre bror!

Dagen avslutades i princip med att vi köpte med oss ett kilo bigarråer till hotellrummet och så lade vi oss tidigt tidigt för att orka med söndagens supermarknad och så klart Primus!
#1 / / ISA:

oooh, men det är ju på dessa marknader man gör the real deals så att säga :))