/ Vardag /

Industrinatt

 
I går kväll och natt befann jag mig på kulturarrangemanget Industrinatt i Jönköping. Det var mängder med konst i alla dess former och flera spännande framträdanden. Bäst var finska bandet Cleaning Women, på de två första bilderna, som spelade musik till ”Aelita - queen of mars”, en sovjetisk science fiction-stumfilm från 1924. Framåt kvällen spelade Moto Boy och sist ut var tyska DAF, men de uppfyllde tyvärr inte mina förväntningar. Sååå bra kväll!
/ Vardag /

Lördag

I dag har jag invigt min ”nya” klänning i bomullssatin.
 

Varit på stans första (!) bakluckeloppis.


Vandrat i ett solig, men alltid lika blåsigt, Jönköping.

Mitt enda fynd i dag var en flerfärgad ljusslinga från Osram. Snart bär det av till IndustriNatt, kommer bli så himla bra.
 
/ Vardag /

En höstmarknad och mjuk päls

 
Har varit hemma i skogen hela helgen. Eller, det är kanske en sanning med modifikation. Större delen av lördagen spenderade jag på en marknad med pappi och mina två yngsta bröder. Vi hjälptes åt att sälja bildelar och retroprylar och så fyndade vi en del såklart. Jag hittade 1950-tals klänningen på bild med tidstypiskt mönster och tillhörande kort jacka. Dessutom världens finaste kängor från 30 eller 40-talet, men de får jag återkomma till. Förutom detta har det blivit en hel del mys med Akita och katterna, och som vanligt några bilder på de minsta hönorna. De är så otroligt söta, de små bollarna.