/ Vardag /

Sex bra saker med den här onsdagen

 
Efter det tråkiga med min hårddisk så tänkte jag att det skulle passa sig alldeles utmärkt med en peppig lista! Så här kommer sex bra saker som jag noterat det senaste:
 
• Jag har skickat in mitt allra första frilansjobb till tidningen Classic Motor (som jag också synts till i med min Opel Caravan från 1965, nu mera såld, buhu). Jag har skrivit om Opelträffen som anordnas varje år, vilket känns så himla fint i mitt lilla hjärta, då jag var blott två år gammal på min första träff med pappa. 
 
• Mannen som blev så lycklig över min klädstil i dag att han var tvungen att ge mig en kram. ”Grymt att du sticker ut, det kämpade jag med när jag var ung med mina Ramones och Sex Pistols tröjor". Sötgubbe.
 
• Jag trivs så himla bra med kollegan Göran som jag jobbar med i endast en vecka till. Pensionären som inte vill sluta jobba, som köper bakelser till eftermiddagskaffet, som ”svänger förbi och tar en bild” för ett jobb så att jag kan få sovmorgon, som kallar alla fruntimmer för käringar (för det var ju ett fint ord förr) och som ger mig böcker med kollegiala hälsningar i skrivstil på innersidan. Alltså Göran, så himla fin. 
 
• Den materiella lyckan - att jag fyndade lite på Mejeriet i dag. Bland annat kudden jag har på huvudet och en Rörstrandkopp med Pippi Långstrump motiv. Älskade Pippi som jag växte upp med. 
 
• Mina nya Batmantights (som var en anledning till mannens kram ovan). Vill ha dem på mig hela tiden. För tjuvtitt, klicka på Instagrambilden i menyn.
 
• Att Calle har en rullande matsedel i huvudet och nästan alltid står med färdig mat när jag kommer hem från jobbet. De där små vardagliga sakerna som betyder så mycket. 
/ Vardag /

Ett kärt återseende

 
I helgen åkte jag och hälsade på min fina vän Emma i Kalmar. Det var det bästa jag gjort på länge. 
/ Gamla ting /

Jag älskar att ha små projekt

 
Nu har jag slängt upp en del på mitt Traderakonto. Ta en titt i menyn --->