/ Gamla ting /

Några bra affärer det senaste

 
Har varit hemmavid i flera dagar nu, vilket har varit underbart på alla sätt och vis. Älskar att komma hem en stund och andas skog, gå på långa promenader och anordna en egen äggspaning i hönshuset (de ploppar verkligen ut dem precis överallt!) Som ni ser så har jag även fått stilla mitt loppissug en aning.

Klänningen på bild är från Tradera i mjuk och skön manchester. Skinnväskan fyndade jag på Erikshjälpen i dag. Den lilla jordgloben, som egentligen ska agera bokstöd, står för tillfället i stringhyllan och var även den ett Erikshjälp-fynd. Klänningen i 50-tals snitt hängde inne i en (för mig) ny secondhandbutik i min hemort. Blott 10 kronor kostade den! För samma peng fann jag en bonad med ett underbart tryck, någon som har någon information om den att dela med sig av? Jag får se lite om den kanske görs om till något annat, men gillar motivet väldigt mycket i allafall. Sist ut på bild har vi lite böcker, bland annat en av Tove Jansson!
 
Some new bargains of mine! Dresses, a patched leather bag, a small terrestrial globe to backup books, a gobelin tapestry and a bunch of books!
/ Foto - Övrigt /

Fotosession i gammal ruin

 
I går var jag och Icca i en gammal slottsruin som man ofta har åkt förbi men aldrig riktigt stannat till vid. Fick med mig många fina, galna och balla bilder hem och kommer bjuda på favoriterna någon dag framöver. Det här fick bli en liten smygtitt inför det!

Took some photos of my beautiful friend in an old castle ruin. This is just a sneak-peak. Will soon publish some favourites!
/ Vardag /

Hemma för stunden