/ Vardag /

Vi har byggt det tillsammans min älskade
 
Ursäkta bildbomben, men för exakt ett år sedan fick jag och Calle veta att vår lägenhet faktiskt skulle bli vår! Ett alldeles eget hem, ett eget kök och en stor säng för två. Jag fick de fem första bilderna skickat till min mail där ett ungt par undrade om vi var intresserade av en trea mitt i stan. Jag minns att jag blev helt skakig och slängde mig över tangentbordet och skrek ned orden "JA JA JA, vi behöver inte ens kolla på den!".

Men det gjorde vi såklart, och trots att deras inredning var högst oinspirerande så såg jag bara möjligheter. Det var flera dagar av ovisshet och nervositet men till slut fick vi svar från hyresvärden. Den var faktiskt vår! Två månader kröp långsamt fram eftersom vi var så oerhört förväntansfulla och ivriga att lämna det boendet som en gång gjorde att vi fann varandra.  

Som ni kan se och förmodligen redan vet, så har vi hunnit göra en del. Målat och tapetserat köket och släpat upp flera "nya" möbler som jag fyndat och ropat in här och var. Vi har flyttat runt på saker och ting. Bytt ut och förnyat. Dividerat och kompromissat, men framför allt älskat att ha varandra så nära. Jämt. 

Use google translate at the bottom of my menu if you want to read about when me and my boyfriend knew that we were going to move in together!
/ Vardag /

The trees are on fire

 
Alla skriver om den plötsliga snön och visar bilder på decimeterdjupa stigar och gläntor. Här är det tyvärr desto mer regn och rusk. Förutom den här lilla observationen från min sida fick jag reda på att mitt jobb är slutfört nu, vilket innebär att jag räknas som en av de som är arbetslösa. Sååå aaatt - har ni ett jobb till mig, gärna medierelaterat och på en rolig tidning, hör av er till mig vetja. Hade inte varit fy skam! I dag har jag ringt runt som en galning till alla mina kontakter (för de är ju så många, märk min ironi) och kommer tills vidare överleva som frilansjournalist och vårdbiträde i hemtjänsten. Hälften skriva, hälften fika. Gott.

My job as school-photographer (?) is now over, so from now on I will survive with some journalistic freelance and some fika with the seniors. Tasty.
/ Foto - Övrigt /

Låt oss dokumentera åt gamlingen inom oss