/ Foto - Kreativt / Foto - Session /

Little drop of poison
/ Vardag /

Grattis grattis pojkvännen min!
Happy birthday dear boyfriend! Picnic in the woods yesterday with louds of goodies. But especially him. ♥
/

Film recension - Sound of Noise

Skådespelare: Bengt Nilsson, Sanna Persson, Anders Jansson, Fredrik Myhr, Johannes Björk
m.fl.
Utgivningsår: 2010
Längd: 108 min
Genre: Komedi, kriminalare från Sverige och Frankrike

Om filmen i korta drag:
En grupp trumslagare slår till mot en stad och spelar på allt förutom instrument. En polis får uppdraget att stoppa detta och det utvecklas till en personlig vendetta!

Så tycker jag:
Det här var en riktig överraskning! En extremt rolig och nytänkande film som jag gått och tänkt på flera dagar efter att jag sett den. En film där tankarna har gått helt utanför boxen, kreativt och barnsligt. Skådisarna passar som handen i handsken och humorn ligger på väldigt hög nivå! Fotot och kompositionen är noga uttänkt och trumslagarnas musikverk är strålande. Catchiga och ironiskt underhållande. Till en början kan man tycka att den är väldigt luddig och flummig, men bara ni ger den lite tid så inser ni att det här är briljans. Sound of Noise är hela tiden på en tunn spänd lina där man varken vet ut eller in. Det lämnas många frågetecken och spekulationer, men trots detta håller filmen utan vidare. Det är kanske dags att se kortfilmen som filmen baseras på? Jag vet inte vad jag ska skriva mer, förutom att ni bör se den. Nu helst. Ikväll. Imorgon kväll. Snart.


Betyg:
Klockren komedi som får dig att skratta flera dagar efteråt. Svenskt å andra sidan, men vem har sagt att svenskarna bara är involverade i skit filmer? Inte jag iaf. Alla tummar upp för Sound of Noise!