/ Foto - Övrigt /

Fotomässan i Stockholm: 20 bilder ur min kamera


I lördags var det dags för fotomässan i Stockholm tillsammans med större delen av familjen. Kolla in!

Enya och jag poserade i tak speglarna.

Mycket folk var redan på plats när vi äntligen kom fram. Granskandes och med många åsikter.En av mina absoluuuuta favoritbilder på mässan av Elliott Erwitt. Helt perfekt bild. Tar ett tag innan man ser den stora hunden tycker jag. Fick en riktig wow-känsla när jag fattade den. Underbar!

Här är sessionen av bilder som fick pryda Fotomässans affischer. Puh! Mjöl kan man ju nu! Remember?

Enya och en modell på en av bilderna. Tycker den här bilden blev lite rolig, haha.

Mängder av foto böcker såldes under mässan. Jag ville ha dem allihop!

Självgode Bingo Rimér satt i en egen monter med sina bilder. Han tog sig själv på alldeles för stort allvar. Usch.

Trine Mikkelsen har gjort en humorfylld utställning där hon friserar det kvinnliga underlivet. Intressant vägg!Den här väggen var en av mina favoriter. Där fanns foton som antingen skulle visa på vrede och aggression, eller skapa det hos den som tittar på bilderna. Så tolkade jag det. Se bara bilden på den gravida kvinnan som röker. Eller den tårögda hunden med en kniv hotfullt tryckt under halsen. Där lyckades de påverka mig iaf! Jag föll även för Hannah Modigh och hennes bilder. Bilder där hon vill lämna en känsla av vakuum och tidlöshet, vilket hon verkligen lyckades med. Jag föll framförallt för bilden på pojken med ljus från fönstret. Blev väldigt inspirerad av den och tänker försöka åstadkomma något liknande. Sjukt duktig tjej!

På fotomässan fick man även se modeller fotas av en professionell fotograf. Där han under fotograferingen gav lite studio tips och lät oss hänga med under arbetet helt enkelt. Är väldigt nöjd med den här bilden då jag lyckades fånga någon annans blixt på modellen och med min mor i förgrunden som gräddet på moset.

Sist vill jag tipsa om fotografen Sandra Freij som hade satt upp mängder av underbara bilder. Otrolig begåvad och kreativ i sitt fotande. En ny favorit fotograf för min del.

Sen började folk gå hem framåt kvällen. Väldigt givande mässa med mycket ideér och duktiga fotografer!
/ Foto - Människor /

En koncentrerad man på tågstationHar blivit mycket väntande på tåg, särskilt igår. Men den här bilden tog jag i fredags. 
Jag gillar hur ljuset faller på mannen och hela hans kroppshållning på bilden. Nöjd!
I lördags var jag på fotomässan i Stockholm, som var lite av en inspirations-kick. Otroligt bra!
Bilder kommer i eftermiddag eller imorgon. Så ska jag berätta lite mer och visa!

Haft en fin helg?
Ciao
/ Foto - Övrigt /

Well?


© makrills.blogg.se