/ Foto - Miljö /

Tänkte bara visa er min vy

... som innefattar väldigt mycket snö.

Ciao
/

Film recension - Triangle
Skådespelare: Liam Hemsworth, Melissa George, Rachael Carpani, Emma Lung, Michael Dorman
m.fl
Utgivningsår:
2009
Längd: 99 min 
Genre: Thriller, Skräck från Australien

Om filmen i korta drag:
Efter att en storm förlist deras segelbåt råkar huvudpersonerna på ett drivande skepp. När de gått ombord inser de snart att allt inte står rätt till.

Så tycker jag:

Det här är det bästa på länge tycker jag! Nog för att jag kommit över en hel del bra filmer det senaste, men den här var verkligen speciell. Med stort S förstås, och fetstil. Speciell. Jag kan ibland ha rätt svårt för att förstå vissa filmer, och trots att det är oerhört mycket lösa trådar i den här filmen, så hajar man allt, framförallt framåt slutet.

Jag vill inte kalla det här en skräck, utan den drar sig mer mot thriller hållet. "Mysterium", om det nu kan kallas en genre, passar rätt bra det med. Väldigt snyggt foto, passande skådisar och otroooooligt spännande story! Först fick filmen mig att tänka på Ghost Ship, men Triangle har sin egna chargång. Ett pussel så genomtänkt, så briljant att man verkligen förvånas. Den kan verka lite luddig i början, då man mest tänker "B B B B B B", men den utvecklas till något helt annat. I den här filmen finner du en twist. En klockren sådan.

Jag vill nog inte säga så mycket mer. 
Se den.

Betyg:
Jag ger filmen fyra väldigt starka fiskar av fem. Nervkittlande och väldigt gripande. Smart genomfört och snyggt fångat. Se den här starka thriller/mysteriet - nu!
/ Kläder & Stil /

Idag fick jag hem min klänning från 60-taletHar fått den andra klänningen nu! Jippie!
Ska springa iväg till skolan. Ska sända radio klockan sex.
Hoppas innerligt att det blir bättre den här gången.
Annars ger jag nog upp. Puh.

Ciao